Grytnes Elektriske AS

Grenseløse muligheter med LED-striper

LED-striper passer inn i de aller fleste interiører, og her er det kun fantasien som setter grenser.​ LED-stripene bruker lite strøm, og de gir et behagelig lys i den temperaturen som ønskes. I tillegg er det enkelt og raskt å montere dem.​ La deg inspirere av lysstriper i hvert rom!

en vakker walk-in garderobe med led-belysning
en lys og moderne stue med stort vindu, og opplyst med led-striper på veggen
en moderne gang, bolig med led-striper

Lyskomponenter AS har pakker med LED-striper for ethvert behov! Bare spør oss om hjelp, og vi setter sammen det perfekte lysdesignet for din bolig.

Lys opp hverdagen - det er kun fantasien setter grenser!

Lys opp hverdagen - det er kun fantasien setter grenser!

LED-striper passer inn i de aller fleste interiører og eksteriører. Her er det kun fantasien som setter grenser.​ LED-stripene bruker lite strøm, og de gir et behagelig lys i den fargetemperaturen som ønskes. I tillegg er det enkelt og raskt å montere dem.​ 

Hva med å bruke LED-striper til å belyse områder på nye og spennende måter? Bruk lysstriper på steder som kanskje ikke er så vanlig, som spennende vinkler i taket, i trappetrinnene, under benkeskap eller sokkel, eller kanskje bare i et spennende mønster?

Vi benytter Lyskomponenter AS som leverandør på prosjekter med lysstriper. De har Norges største produktutvalg innenfor LED-striper, profiler og styring for dette.


et moderne og luksuriøst soverom med led-striper
et mørkt og moderne soverom med led-belysning
led-lys i en stripe nedover trappetrinnene, innendørs

Med LED-striper fra Lyskomponenter AS har du uendelig med muligheter! Her er det kun fantasien som setter grenser. Spør oss gjerne om tips og råd, vi er knallgode på LED! Bilder: Lyskomponenter AS

Pakker med LED-striper til kjøkken

Pakker med LED-striper til kjøkken

Kjøkken-pakkene fra Lyskomponenter AS inneholder alt du trenger for å montere LED-striper på kjøkkenet:

  • LED-stripe
  • Endestykker 
  • Dimbar driver
  • Aluminiumsprofil m/ deksel (2m eller 4m)

Kom igang med LED-striper i dag!

Du kan velge mellom to typer aluminiumsprofiler:

A3 (bilde 2): Smal aluminiumsprofil som kan brukes både som indirekte eller direkte belysning. For utenpåliggende eller innfelt montasje. Gir en bredere spredningsvinkel på lyset enn profilen PDS ZMG.

A5 (bilde 3): Profil med inntrukket deksel som skjuler lyskilden og reduserer blending. De kan monteres utenpåliggende, uten synlig feste. Smal spredningsvinkel på lyset. Hvit eller sort profil.

Pakker med LED-striper til trappetrinn

Pakker med LED-striper til trappetrinn

Trappetrinn-pakkene fra Lyskomponenter AS inneholder alt du trenger for å montere LED-striper i en 16-trinns trapp:

  • 16 LED-striper
  • Aluminiumsprofiler
  • Deksler
  • Dimbar driver

Kom igang med LED-striper i dag!

Velg mellom to typer aluminiumsprofiler:

A1 (bilde 2): Lav og smal aluminiumsprofil. Anbefalt å bruke til indirekte belysning fordi den har lav byggehøyde mellom LED-stripe og deksel. For utenpåliggende eller innfelt montasje. A1 profil gir en bredere spredningsvinkel på lyset enn profilen Micro HG.

Micro HG (bilde 3): Dette er en lav profil med inntrukket deksel, som skjuler lyskilden og reduserer blending. Micro HG kan monteres utenpåliggende uten synlige fester. Den gir smal spredningsvinkel på lyset.

Vi hjelper deg med å komme igang med LED-striper!

Vi er spesialister på lys og belysning! Om du trenger rådgivning til å lyssette boligen din, eller kreative ideer til LED-belysning har du kommet til rett sted. Kontakt oss - vi hjelper deg med resten!